Αρχική Σελίδα

Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Dehumidification Fuda Hangzhou η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ είναι επιχείρηση εθνικών νέα και υψηλής τεχνολογίας, η οποία είναι ο πρώτος καθιερωμένος κατασκευαστής στην Κίνα που ειδικεύεται στην Ε&Α και την κατασκευή των desiccant αποξηραντών στροφέων και την παροχή του σχεδίου και υπηρεσία εγκαταστάσεων για τα διάφορα προγράμματα HVAC. Η επιχείρησή μας ιδρύθηκε από το μηχανικό που έχει συμμετάσχει στην έρευνα και την δοκιμαστικός-κατασκευή του πρώτου desiccant αποξηραντή στροφέων στην Κίνα το 1995. Έχουμε μια ομάδα των επαγγελματικών τεχνικών που έχουν την εμπειρία 40 ετών της Ε&Α, του σχεδίου δομών, της παραγωγής, της εγκατάστασης και της ρύθμισης του desiccant αποξηραντή στροφέων, χτίζοντας ένα πλήρες σύνολο επιστημονικών, θρησκευτικών τεχνών παραγωγής και τεχνών, το κριτήριο συνελεύσεων και ρύθμισης, και είναι κύριοι των διεθνών προηγμένων μετρητών θερμοκρασίας και υγρασίας Vaisala και των χαμηλών οργάνων δοκιμής σημείου δροσιάς. Η αυστηρή μέθοδος δοκιμής εγγυάται την πρόοδο, τη σταθερότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων «Fuda».

 

Η επιχείρηση Fuda δίνει μεγάλη προσοχή στην απορρόφηση της προηγμένης τεχνολογίας που και των δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό από την ίδρυσή του, συνεργάζεται με το διεθνές διάσημο πήκτωμα πυριτίου οι κατασκευαστές στροφέων, Σουηδία-βασισμένο Proflute και Ιαπωνία-βασισμένο στον Seibu Giken, ανατροφοδοτεί τις πληροφορίες αγοράς εγκαίρως, εξάγει την ευεργετική εμπειρία, και κρατά την Ε&Α και η καινοτομία, βελτιώνει την ποιότητα των προϊόντων, που κάνει το προϊόν Fuda σε μια κυριάρχη θέση στην Κίνα. Η επιχείρησή μας έχει περάσει ISO9001: πιστοποίηση του 2015 και αποκτηθε'ντα πιστοποιητικά CE για τα προϊόντα μας.

 

Αυτή τη στιγμή, η επιχείρηση Fuda έχει διαμορφώσει τους Desiccant αποξηραντές στροφέων σειράς ZCS, τους Desiccant αποξηραντές στροφέων σειράς ZCB με AHU, τους χαμηλούς αποξηραντές σημείου δροσιάς σειράς ZCH, αφιερωμένους έξοχους χαμηλούς αποξηραντές σημείου δροσιάς σειράς zch-W τους γάντι, τους τεσσάρων εποχών κινητούς αποξηραντές σειράς ZCY, τη σταθερή θερμοκρασία σειράς ZK αφυδατώνοντας AHU, τη σταθερή θερμοκρασία σειράς ZKW και τη σταθερή υγρασία AHU, και τον αποξηραντή κ.λπ. ψύξης σειράς του DJ οκτώ σειρές με τις εκατοντάδες των προτύπων. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως στην πολεμική βιομηχανία, πυρηνικός ηλεκτρικός σταθμός, σιδηροδρομικός σταθμός, ναυπηγική, φαρμακευτικό είδος της βιολογίας, τρόφιμα, λίθιο-μπαταρία, ιατρικό όργανο, τελειοποιούν το χημικό, λαστιχένιο ελαστικό αυτοκινήτου, το ηλεκτρικό όργανο, το γυαλί ασφάλειας, την ταινία, την πλαστική, ξύλινη σχηματοποίηση, την κρύα αποθήκευση φρούτων και λαχανικών, τον εξοπλισμό ηλεκτρικής δύναμης, βιομηχανίες ακαδημιών ύψους τις εργαστηριακές κ.λπ., και εξάγονται στην Αμερική, τη Βραζιλία, την Ιαπωνία, την Κορέα, την Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, το Πακιστάν, την Ινδία, το Sikkim, το Βιετνάμ, την Ινδονησία, Σαουδάραβα - αραβικά, την Ιορδανία, τη Βενεζουέλα, το Χονγκ Κονγκ και άλλες χώρες και περιοχές.

 

Χάρι στην εμπειρία των 40 ετών την πρακτική, παίζοντας πλήρως τη dehumidification επαγγελματική γνώση, την οικοδόμηση χαρακτηρισμένη σταθερή θερμοκρασία και τα σταθερά dehumidification υγρασίας συστήματα για τα είδη βιομηχανιών, που παρέχουν το πρόγραμμα της Τουρκίας που ενσωματώνεται από τον έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας, νερό, η ηλεκτρική ενέργεια, καθαρίζει, η επιχείρηση Fuda εγκωμιάζεται ιδιαίτερα από τους πελάτες και οι δύο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, που γίνονται το διάσημο εμπορικό σήμα στον τομέα του εσωτερικού desiccant αποξηραντή στροφέων.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Το 1995, Dehumidification Hangzhou Fuda το εργοστάσιο εξοπλισμού καθιερώθηκε. Από τότε, Fuda έχει αφιερωθεί στην έρευνα, ανάπτυξη, προώθηση και η καινοτομία των desiccant αποξηραντών, διαμορφώνει μια σειρά προϊόντων Fuda, που καλύπτουν τις τεχνικές απαιτήσεις dehumidification στις διαφορετικές βιομηχανίες.

Το 2007, Dehumidification Hangzhou Fuda το εργοστάσιο εξοπλισμού μετονομάστηκε ως Dehumidification Hangzhou Fuda Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ Από τότε, Fuda έχει εισαγάγει ένα νέο πήδημα. Ο μεγάλος desiccant αποξηραντής σημείου δροσιάς ροών αέρος χαμηλός για τη βιομηχανία μπαταριών λίθιου και ο συνολικός αποξηραντής σημείου δροσιάς καθαρού αέρα χαμηλός desiccant με τη θερμοκρασία ≤ -70 ℃ σημείου δροσιάς που αφιερώνεται για το κιβώτιο γαντιών έχουν αναπτυχθεί. Συγχρόνως, μια ειδική dehumidification εξοικονόμησης ενέργειας διαδικασία αναπτύχθηκε για τη φαρμακευτική μαλακή βιομηχανία καψών.

Το 2010, «Fuda» η χαμηλή δροσιάς μονάδα αποξηραντών σημείου desiccant εξήχθη στην ιαπωνική βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας λίθιου, και την επιτευχμένη θερμοκρασία ≤ -75 ℃ σημείου δροσιάς αέρα εξόδου παράμετρος, και η dehumidification διαδικασία ήταν στο κύριο επίπεδο στον κόσμο εκείνη τη στιγμή.

Το 2014, σε Fuda χορηγήθηκε ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση και 15 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για το πρότυπο χρήσης.

Το 2015, dehumidification Hangzhou Fuda η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ συνεργάστηκε με το πανεπιστήμιο της Κίνας Jiliang, που ιδρύει το υπερβολικά χαμηλό κέντρο Ε&Α αποξηραντών σημείου δροσιάς.

Το 2016, Dehumidification Hangzhou Fuda η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ αξιολογήθηκε όπως οι επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας πόλεων Hangzhou, ο ίδιος χρόνος εκτιμήθηκαν ως μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις επιστήμης και τεχνολογίας Zhejiang.

Το 2017, Dehumidification Hangzhou Fuda η Co. εξοπλισμού, ΕΠΕ αξιολογήθηκε όπως οι επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας επαρχιών Zhejiang, ο ίδιος χρόνος πέντε προϊόντα μας εκτιμήθηκαν ως επαρχιακά βιομηχανικά νέα προϊόντα, και απονεμήθηκε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση.

Τον Οκτώβριο του 2017, Fuda ολοκλήρωσε επιτυχώς την περιοχή αναθέτοντας και η αποδοχή 49 συνόλων μεγάλων χαμηλών αποξηραντών ροδών σημείου δροσιάς στο πρώτης φάσης πρόγραμμα της «δύναμης eTrust», που αναγνωρίστηκε ιδιαίτερα από τον πελάτη, απένειμε τον τίτλο του «άριστου προμηθευτή εξοπλισμού».

Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5 6 7 8
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Νότια Αμερική

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Fuda

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-10,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 1995

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Hangzhou Fuda Dehumidification Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις